top of page
20230206_YOUS-krullenspecialist_Francesstefanie-29_edited.jpg

Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag voor je naar onze salon komt? Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden jouw vraag graag!

In welke krultypes zijn jullie gespecialiseerd?

Wij zijn gespecialiseerd in krultype 2 t/m 4. 

Is de salon makkelijk te bereiken met de auto?

Absoluut! In de gehele straat kun je gratis voor de deur parkeren. De dichtstbijzijnde bushalte voor als je met het openbaarvervoer komt is: Centrum Almere Haven. Dit is op 3 minuten loopafstand van onze salon. 

Moet ik mijn haar van te voren wassen?

Nee, tijdens je afspraak word je haar gewassen.

Hoe zeg ik mijn afspraak af?

Je kunt jouw afspraak heel eenvoudig 24 uur van ten voren annuleren en wijzigen via de bevestigingsmail van jouw gemaakte afspraak. Ook kun je ons bereiken via Whatsapp en kun je telefonisch contact met ons opnemen.  

Werken jullie CG proof?

Ja, wij werken geheel Curly girl proof. Daarnaast gebruiken wij in de salon ook producten die vegan zijn en alle producten zijn dierproef vrij. 

Om de hoeveel tijd moet ik mijn haar knippen?

Gemiddeld kun je tussen de 8 tot 12 weken aan houden. Wij raden vaak aan om na 10 weken weer een nieuwe afspraak in te plannen. Maar dit is ook geheel afhankelijk van jouw typekrul, de lengte en de staat van het haar. 

Hoe weet ik of ik voldoende curl heb om bij jullie een afspraak te plannen?

Iedereen is bij ons van harte welkom, ook als je een lichte slag in jouw haar hebt. In de salon kijkt onze krullenspecialist in hoeverre er een natuurlijke slag in zit en of we dat nog meer naar voren kunnen laten komen met de juiste kniptechnieken en producten. 

Is YOUS hijab-proof?

Absoluut! Elke vrijdag hebben bij een ladies day, dit houdt in dat de salon geheel afgeschermd is en dus volledig hijab-proof is. Daarnaast is onze Salon ladies only.

Welke merken gebruiken jullie in de salon?

We gebruiken onze eigen producten van het merk YOUS, Curly secret en Prettygirly girl. 

Hoe moet ik mijn haar dragen naar de afspraak?

Je kunt het beste je haar doen zoals je altijd gewend bent, met of zonder producten. Op deze manier kunnen wij jouw krultype vaststellen en zien hoe het gewoonlijk valt. 

Knippen jullie op nat haar?

Ja, wij knippen onze basis op nat haar, dit omdat wij eerst je haar zo symmetrisch mogelijk willen knippen. Krullen hebben hun eigen leven en kunnen iedere dag anders vallen. Vandaar dat wij niet op droog haar knippen als basis, maar het soms wel kunnen combineren met nat en droog haar. Dit hangt volledig van jouw wensen en krultype af. 

bottom of page